el rei de la rajola savage soul ceramica

4 Tendències 2020 en rajola ceràmica que t’inspiraran

Et portem les 4 principals tendències en disseny d’interiors 2020 per a aplicar aquesta tardor!

Els darrers anys el minimalisme ha penetrat en tots els ambients i dissenys d’interiors i les tendències en rajola no han estat una exepció. El retorn als clàssics, la tradició i la varietat d’estils torna, i el 2020 estarà definit per la varietat de color, efectes i acabats per terres i parets tant d’interior com d’exterior. Ho hem vist a Cersaie 2019 i us ho expliquem en el nostre top 4 tendències en rajola pel 2020.

El relleu i el color envairan els teus espais com mai ho havies imaginat.-

En el top 1 de les novetats tenim  la ceràmica decorada amb relleu amb motius florals

Una novetat que ens ha agradat molt de la Fira de Bologna i que trobem ideal si el que vols és crear un ambient sel.lecte Savage Soul. La temàtica vegetal genera ambients gairebé centròpics amb materials i gràfics on destaquen els escenaris tant marins com selvàtics. Una natura salvatge que ens encanta per les infinites opcions de creativitat que ofereix: mosaics descomposats, escenes en moviment, colors profunds… Les estructures les crees tu combinants colors, tamanys i impressions. Un estil arriscat, sel.lecte i molt subjestiu, ideal per ambients amplis i que vulguis dotar de gran simbología.

Espais diferents per a cada necessitat: crea entorns únics amb el dibuix que desitges.-

En segon lloc us presentem el retorn al clàssic: la rajola geomètrica

L’estil vintage va arribar ja fa anys per quedar-se i penetra ara en el revestiment d’interiors. Un estil que en algunes zones ens recordarà lleugerament l’estil noucentista tot i que amb la força del color: roses, terracotes, ocres tradicionals creen baldoses de petit format, perfectes per crear espais al teu gust.

Les rajoles recuperen el terreny al minimalisme, el color i la creativitat en cerámica marquen tendencia per renovar la teva llar amb la calidesa i modernitat que cerques!

Les combinacions les crees tu: mosaics, separadors.. Tú decideixes.-

Motius nous estil tradicional ideals si el que vols és aportar calidesa a la teva llar i transmetre confiança, un toc de creativitat i llum als teus espais. Gràcies al seu petit format esdevenen l’aliat perfecte per a separar ambients de manera fàcil i molt original.

Un nou format de rajola

En tercer lloc trobem les rajoles de grans dimensions: ideals per a decoracions murals o amplis escenaris i/o façanes. El luxe del material recreant materials com el marbre, les aigues que formen les seves vetes i el tacte dels seus relleus es combinen de manera selecta amb colors de gran personalitat: del negre brillant al blau elèctric amb degradats emotius ideals per crear un espai únic innoblidable. El negre es combina en aquest revestiment de rajola amb tons més neutres i difuminats per generar joc de llums i ombres per crear un ambient gairebé oníric.

El negre d’acabat en marbre aportarà llum, elegància i personalitat als teus espais.-

Sou una parella jove i busqueu un estil que us defineixi? Probeu amb les ceramiques Plug & Play

Recrea ambients digitals amb colors vius utilitzant a través de patrons gràfics decoratius. En destaquem la recreació d’efecte confetti, el hi-tech a través de l’efecte pixel o fins i tot els acabats d’estil texà. Tota una revelació pels més agosarats i els professionals liberals que cerquen un ambient de treball up. Ideal per si tens l’oficina a casa i vols impressionar els teus clients!

Terres i parets tindràn com a protagonista el color i les recreacions d’ambients.-

Ja ho saps, si el que vols és innovar i crear espais diferents i amb personalitat, aquesta tardor atreveix-te i prova colors i textures en el teu revestiment, la teva creativitat no tindrà límits!

Vols estar informat de les nostres novetats en tendències i decoració d’interiors? Subscriu-te al nostre newsletter El Rei de la Rajola!

Trovarás més a: , ,