El Rei de la Rajola disseny d'interiors industrial pared design interior

Tendències disseny d’interiors 2020/21


Si estàs planejant una reforma de la casa o només coquetejant amb la idea, t’interessarà aquest article. Tenim les últimes novetats en disseny d’interiors, amb exemples per inspirar-te. I no dubtis en compartir-ho amb els teus amics!

1.    Tons de gris

Portem ja alguns anys que els grisos s’estan tornant símbols d’elegància, seguint les tendències marcades pel minimalisme. Creen un espai calm, però no tan fred com els tons de blanc. I queden bé amb tot, és clar!

Rei de la rajola - Extreme Gris

Rajola: https://elreidelarajola.com/es/producte/extreme-copia/ (gris)

2.    Combinar elements rústics i moderns

Arran de la situació actual, molts dissenyadors arreu del món estan trobant inspiració en l’estil tradicional, rústic, però sense perdre l’essència de la nostra era, que és el minimalisme modern. Pot sonar una mica estrany com a concepte, però mireu que bé que queda!

El Rei de la Rajola Tifani mosaic disseny interior cuina paret

Rajola paret: https://elreidelarajola.com/es/producte/tifani/ (mosaico)

3.    Un toc de luxe

Ja fa molt que hem entès que menys és més, però quan una senzilla peça de decoració sembla treta d’un conte de fades, dóna molt més estil a tot l’ambient.

El rei de la rajola luxe bany tendències 2020 wawes modus whiteRajola paret: https://elreidelarajola.com/es/producte/wawes-modus-white/

4.    Elements naturals

De l’intent de portar la natura a casa, neix la tendència de dissenyar espais amb moltes plantes i amb elements que recordin als materials naturals. I encara que les rajoles siguin de material natural (ceràmica), la textura de la fusta sembla crear una connexió més forta amb la mare terra.

El Rei de la Rajola natura rajola parquet Berna Marengo BlancoRajola: https://elreidelarajola.com/es/producte/berna-marengo-034/  (Berna Blanco)

5.    Elements industrials

Mentre alguns busquen re-connectar amb la natura, d’altres encara s’hi allunyen. Per què el disseny amb elements industrials encara té molts adeptes i segueix a la moda.

El Rei de la Rajola disseny industrial pared design interior

Rajola paret: https://elreidelarajola.com/es/producte/syncro-acero-lapatto/

 

T’hem inspirat? Per a més assessorament, et convidem a les nostres botigues!