Rei de la rajola - les rajoles ideals per als petits hotels rurals

Petits hotels rurals: la rajola ideal


Les reserves als petits hotels rurals solen ser de persones o parelles que volen escapar durant uns dies de la seva rutina diària. Busquen espais únics on relaxar-se i desconnectar. Si volem oferir una decoració acollidora, és bona opció triar terra de rajola porcellànica. Aquest tipus de terra aporta calidesa i major continuïtat a l’espai on s’aplica. A més a més, s’adapta molt bé a qualsevol entorn.

Rajoles per les estances exteriors de l’hotel

A la piscina, com que es tracta d’un espai envoltat d’aigua, és bo comptar amb rajoles que siguin antilliscants per així evitar possibles accidents menors. La piscina ha de comptar amb vas ceràmic, aquest material és resistent als productes químics utilitzats en el manteniment de l’aigua i el seu bon estat.

La rajola ideal per a la primera impressió

Qualsevol hotel ha de tenir una recepció amb una ambientació ben trobada. És molt important cuidar-la, ja que la recepció és la part que primer es veu només d’entrar. La tendència de decoració rústica inclou bigues, fusta, pedra i elements naturals com a guia compositiva. Aquesta tendència decorativa no només oferirà als clients el fet de tenir una habitació on dormir, també els aportarà valor afegit creant una experiència sensorial i de comoditat úniques.

Espais íntims

Si parlem de decoració en espais íntims que fomentin la relaxació i l’oci, hem de tenir en compte l’Spa o la sauna. En aquests espais, és vital tenir cura de la higiene de les rajoles, ja que estan subjectes a moviment i canvi de temperatura constant. Com que es busca fomentar el descans i la desconnexió dels problemes, cromàticament haurien de predominar els colors clars i els tons pastel, Els colors blaus i verds transmeten serenor, frescor i calma que alhora contribueixen a la creació d’ambients més íntims combinats amb una il·luminació adequada.

Rajoles que creen sensacions

Quan parlem de decorar menjadors, cal recordar que són espais on s’ajunten grups grans de persones durant un període llarg de temps que pot dependre de diversos factors (i de les mesures vigents pel Covid, és clar). Parlem del concepte reverberació, que es tracta d’un fenomen acústic que consisteix en el “rebot” del so a través de sostres, terres i parets de la sala en qüestió. Hauríem de tenir en compte incloure terra de tipus ceràmic per remeiar el ressò.

Decoració als dormitoris

Els clients reserven el teu hotel perquè a partir d’una selecció prèvia els ha semblat l’opció més interessant. Potser van d’escapada romàntica de cap de setmana, o bé de vacances lluny de la ciutat. L’hotel ha de transmetre sempre la mateixa línia que les imatges de publicitat i escollir terres neutres i sobris farà que els usuaris se centrin més en la decoració de l’habitació. Una decoració que es convertirà en experiència un cop arribi a l’establiment.

El color blanc proporciona amplitud de l’espai i uns bons resultats estètics. Aporta frescor, neteja i elegància i és recomanable utilitzar-lo com a color de contrast en parets. En l’estil rústic, les parets es caracteritzen per la seva decoració amb tocs de tradició i naturalesa: aposta per mobles artesanals, materials naturals i fins i tot rajoles hidràuliques decoratives.

el rei de la rajola baldosa antique foto ambiente

Rajola per a aïllaments acústics

Els terres ceràmics són ideals per combinar amb sistemes d’aïllament acústic. És molt important que en tot hotel no interfereixin sorolls de l’exterior però també que no ressoni a l’interior per fomentar la intimitat dels clients. Aposta per la insonorització dels espais interiors, sigui amb rajoles ceràmiques o d’altres elements d’aïllament.

 

Necessites ajuda per decorar un petit hotel rural? Nosaltres estarem encantats d’assessorar-te! 

Contacta’ns ja!