Azulejo Ana Beige

Noves tendències en revestiments ceràmics de El Rei de la Rajola


Et presentem els nous dissenys de rajola que esdevindràn tendència al 2020, ideals per revestir parets

Decorar les parets de la llar al nostre gust és molt important per donar-hi el nostre toc personal i definir la identitat estètica que volem. Les tendències en revestiments l’any 2020 estaran caracteritzades per la varietat de colors i formes. Us en donem més detalls a continuació.

La rajola de tipus hidràulic

Els primers usos d’aquest material van ser a França, a mitjans del segle XIX. La rajola hidràulica també va tenir força impacte a Catalunya, sobretot a la ciutat de Barcelona. L’impacte va ser tal que es podia parlar de rajola hidràulica catalana. Artistes de renom com Antoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch o Lluís Domènech i Montaner són exemples de personatges que van donar notorietat a aquest tipus de rajola.

Actualment, la rajola hidràulica es troba dins de les tendències més utilitzades en revestiments. No és estrany que la rajola hidràulica sigui força utilitzada, ja que és fàcilment combinable amb altres tipus de rajola, permetent crear gran varietat de composicions en revestiments. A més a més, es tracta d’un tipus de rajola ideal per a aquells qui són amants de combinar elements de diferents èpoques.

La rajola hidràulica catalana donarà un nou estil al teu bany

El marbre en revestiments

El marbre és un material que mai passa de moda, es tracta d’una elecció ideal si es vol crear espais brillants amb una elegància notable. Al mateix temps, el marbre també ofereix els principals avantatges que conté la ceràmica com a material per revestir terres i parets. Dins del marbre, és necessari parlar de la rajola Calacatta.

La Calacatta és un material que aporta lluminositat i brillantor a qualsevol superfície, ja siguin terres o parets. És recomanable fer servir el marbre Calacatta si es volen aconseguir composicions de gran harmonia i serenitat a la vegada que una bellesa natural inclosa en aquest tipus de marbre i una gran resistència al pas del temps.

Rajola Calacatta interiors
El Marbre Calacatta és un material ideal per aportar llum i estil

Totes dues propostes seran tendència i de ben segur que les veurem a Cevisama 2020 la fira internacional de la ceràmica. Si voleu rebre més informació sobre les nostres novetats en rajola ceràmica i voleu que us aconsellem en la vostra compra no dubteu en contactar-nos a través del nostre chat online!

Trovarás més a: