blanc i negre_rajola pared siberia blanc

Idees de decoració de bany


El bany pot arribar a ser un santuari de tranquil·litat i relaxació a casa, un lloc on mimar-te i cuidar-te com saps que et mereixes. Però si vols sentir-te de debò com un rei o una reina, comença per una decoració que t’enamori. Aquí tens algunes idees!

1. Inspira’t en la natura

La natura té sempre un efecte relaxant i calmant sobre la ment. Per què no aprofitar-ho també pel teu espai de relaxació? Mira aquestes propostes de disseny amb elements inspirats en la natura, segur que et venen idees!

inspiració natura_plat de dutxa fusta    inspiració natura_plat de dutxa gespa inspiració natura_rajola paret fustainspiració natura_rajola paret fusta_fosc

2. Aposta pels clàssics: blanc i negre

La millor combinació intemporal, el blanc i el negre, queda molt elegant en un bany. Pots optar per decorar tota l’estança amb només aquests dos colors, donar-hi només tocs, o fins i tot afegir una mica de gris. En tot cas, el resultat serà, sens dubte, preciós.

blanc i negre_rajola pared tavella negre blanc i negre_plat de dutxa marmol negro blanc i negre_plat de dutxa hidraulic bnblanc i negre_rajola pared siberia blanc

3. Atenció als detalls

Com qualsevol habitació, un toc d’elegància o de color donen molt d’encant al teu bany. Pot tractar-se d’una rajola hidràulica, un moble de bany colorit, o fins i tot un plat de dutxa de marbre!

detalls artístics_rajola pared hydra myston

detalls artístics_plat de dutxa marmol detalls artístics_moble bany austin berenjena

I tu, per quin estil decoratiu has optat per al teu santuari de relaxació? Si encara t’ho estàs pensant, inspira’t més amb el nostre catàleg!