el rei de la rajola Vietnam Cooper Decoració

Decoració interior amb elements difícils


Una de les tendències més populars d’aquest any és la decoració que utilitza elements industrials. Avui parlem dels aspectes més atrevits d’aquest estil decoratiu i com unificar-los amb diferents ambients.

D’allò més atrevit: el color daurat

el rei de la rajola Space Or Decoració

Un color que pot ser molt elegant en espais amb decoració minimalista, moderna i industrial, però també pot ràpidament caure en el Kitsch. El daurat necessita respirar. No es pot decorar una paret daurada, perquè ja és una decoració en si mateixa. No es pot complementar amb una gama cromàtica àmplia, sinó que s’ha de limitar a blancs i negres, perquè el daurat no comparteix l’atenció amb altres colors. En efecte, una paret daurada és un element decoratiu impressionant, potser també per la dificultat a l’hora de combinar-la. T’atreviries a provar-ho?

L’òxid com a símbol de modernitat i també tradició

el rei de la rajola Vietnam Cooper Decoració

Les superfícies oxidades (o que ho aparenten estar) ens fan pensar en l’època industrial, però d’una manera molt moderna. Són un element gairebé imprescindible d’un espai amb tendències cap a una decoració industrial i s’adapten sorprenentment bé a qualsevol espai! L’òxid complementa bé tant un espai fred, amb decoració minimalista mono o bi-color, com un espai càlid, amb decoració moderna o, fins i tot, rústica, com a la següent foto! 

 

Patrons i textures per re-inventar allò “natural”

el rei de la rajola Ariana 034 Decoració

Els elements decoratius amb textura, com ara les rajoles de paret, ja tenen la seva complexitat decorativa, alhora que un encant peculiar. Però quan es combinen amb models inspirats en la naturalesa, com ara aquest grafit de la foto, per integrar en un espai minimalista, l’efecte sembla tan perfecte com la naturalesa mateixa! 

Per aconseguir aquest efecte, és important mantenir una unitat de la gamma de colors quan s’empra un joc de textures.

Per a més consells no dubtis en visitar les nostres botigues físiques, o bé la digital: elreidelarajola.com !

📍CENTRAL / MEDINYÀ 972 49 83 12

Ctra. Nacional II, km. 726 · 17482 Medinyà

📍TORDERA 937 64 57 18

Ctra. Nacional II, km. 680 · 08389 Palafolls

📍PONT DE MOLINS 972 52 91 88

Ctra. Nacional II, km. 762 · 17706 Pont de Molins