Condicions generals

Condicions de venda
S’aplicaran de manera estricta a totes les comandes i vendes dels nostres productes per El Rei de la Rajola, SLU, amb CIF B- 17422296, a persones físiques i jurídiques.
Tota comanda efectuada a elreidelarajola.com implica necessàriament la condició essencial imprescindible i determinant a l’acceptació sense reserves pel Sr. Client, de les Condicions Generals de Venda de elreidelarajola.com vigents el dia en què es dugui a terme la comanda corresponent. A més, el client reconeix explícitament l’acceptació de les presents condicions de compra, així com a tota compra amb data posterior, amb excepció dels casos en què elreidelarajola.com les s’especifiqui per escrit en el mateix.
Les ofertes de elreidelarajola.com són vàlides dins del límit de les existències disponibles, elreidelarajola.com es reserva el dret de modificar els productes, en funció de les existències en els nostres magatzems i dels terminis de producció dels nostres proveïdors.

Preus
Els preus oferts a la nostra web són en Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus són més IVA 21% aplicable al efectuar la comanda, qualsevol canvi d’IVA serà aplicat als preus dels productes en venda a elreidelarajola.com.
Els clients amb número intracomunitari o extracomunitari se’ls facturarà sense IVA amb documentació d’exportació.
El Client es compromet a pagar en el moment que realitza la comanda.
A cada comanda, se li sumaran automàticament les despeses d’enviament pertinents. Aquestes tarifes seran comunicades prèviament abans de formalitzar la compra.
És molt important que en el camp Remitent o ordenant indiquin la referència de la comanda que se li indica també en finalitzar la compra.
La comanda de compra es podrà imprimir un cop s’hagi formalitzat. La factura s’enviarà a l’adreça de correu electrònic del client.
Mètodes de pagament
Per formalitzar la comanda i abonar l’import per targeta, es realitzarà una redirecció totalment segura a la nostra entitat financera. Les dades bancàries es transfereixen directament al banc a través de servidors securitzats.
Acabada la compra a l’entitat financera els tornarà a la pàgina de elreidelarajola.com.

El pagament per transferència bancària, abonant l’import total de la comanda, s’efectuarà en el número de compte que s’indicarà en finalitzar la compra.
Podeu utilitzar el mètode de pagament Paypal Exprés a través d’un compte verificat que li permet abonar la seva comanda de forma ràpida i segura, amb el vostre compte de Paypal, és a dir, l’adreça d’enviament que ens indiqui, ha de coincidir amb la seva adreça de registre a Paypal.

Garantia:
Tots els nostres productes tenen la garantia oferta pel fabricant. No s’inclouen en aquesta garantia, els desperfectes deguts a una incorrecta utilització, manipulació o col·locació del material, ni de materials un cop col·locats, ni de tots els materials que no siguin de primera qualitat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol problema amb els nostres productes.

Polítiques de devolucions:
La nostra política, complint amb la normativa vigent, és concedir-li el dret de retornar qualsevol article, comprat a elreidelarajola.com, en el termini màxim de 14 dies, que no sigui un producte encarregat a la fàbrica, ni dels productes de la nostra oferta, un cop finalitzat l’estoc.
Qualsevol article comprat a elreidelarajola.com, retornat en el seu embalatge original, precintat i en perfectes condicions serà rebut i examinat per la nostra empresa. Un cop verificat i si s’accepta la devolució, li oferirem un val per l’import, per a properes compres.
Abans de realitzar la devolució, haurà de comunicar-ho per escrit o correu electrònic a elreidelarajola.com.
Si Vostè troba un producte defectuós o que no es correspon al sol·licitat en la comanda, elreidelarajola.com correrà amb les despeses de la devolució i nou enviament.
L’adreça que han d’indicar en el paquet tant per a canvis com per devolucions és:

El Rei de la Rajola, SLU
Ctra. N-II km 726
17482 Medinyà (Girona)
Espanya

Servei de transport
Els serveis de transport els gestionem per a Vostè però són aliens a la nostra empresa, revisi les mercaderies amb la baixada, les mercaderies van assegurades per les empreses de transport i no accepten reclamacions posteriors a la descàrrega, les anomalies per trencament perquè tinguin validesa i nosaltres puguem reclamar als transportistes, s’han d’especificar al xofer a l’albarà de lliurament.

Productes Naturals
Els productes naturals, pedres i prefabricats de formigó, podran variar en la seva tonalitat, textura, gruix i forma, no sent motiu de reclamació qualsevol d’aquestes variacions.
Llei aplicable i jurisdicció competent.
La interpretació i l’execució de les condicions, així com els actes que siguin conseqüència d’elles, quedaran sotmesos al dret espanyol, llevat que hi hagi disposicions d’ordre públic contràries a això, sotmetent-se expressament a la competència dels Jutjats i Tribunals de Girona.