MAMPARA SN BK CHESS 044

5 avantatges de tenir una mampara de dutxa


 

 

Sempre que ens imaginem un bany, ens ho imaginem com un espai sofisticat i únic per a poder relaxar-nos, gaudir del moment de tranquil·litat del dia.

Però, per aconseguir aquest espai somiat és molt important que cuidis tots els detalls del teu bany.

Des del Rei de la Rajola volem que gaudeixis d’un bany únic, i per això creiem que has d’apostar per una mampara de dutxa per al teu bany. Són molts els avantatges de tenir una mampara de dutxa al teu bany i avui et volem assenyalar els 5 que creiem més interessants.

 

 

 

1. Les mampares de dutxa són molt còmodes

Quantes vegades t’has dutxat i se t’ha enganxat la cortina de la teva banyera o dutxa a l’esquena?

Les cortines de dutxa no només han passat de moda (enrere queda la imatge tan coneguda de la pel·lícula Psicosi d’Hitchcock) sinó que hem descobert que no són gens còmodes.

¿L’alternativa? Les mampares de dutxa.

Les mampares de dutxa et proporcionen més comoditat en el teu dia a dia. Res d’enganxar-se a l’esquena, ni de quedar mullades com un mocador, no arrugades i mal posades. Simplement compleixen la seva funció. I no hi ha res més còmode que un objecte que compleix la seva funció.

2. Les mampares de dutxa et proporcionaran més llum

Tots sabem que la llum natural en una llar és or. La tendència cada vegada és tenir espais més oberts i diàfans per deixar traspassar la llum natural per tota la casa.

Així, doncs, per què tenir objectes al teu bany que dificultin el pas de la llum? Una mampara de dutxa et permet tenir més llum i queda un toc d’harmonia al teu bany. Et permet la continuïtat visual de l’estada. D’aquesta manera podràs crear un espai lluminós i tindràs la sensació que el teu bany és més gran.

3. Les mampares de dutxa són resistents i fàcils de netejar 

Una de les principals preocupacions en instal·lar una mampara de dutxa és la seva neteja i resistència. Solem pensar que costen de netejar i que es poden trencar en facilitat, però, això, no és més que un mite.

En l’actualitat, totes les mampares de dutxa de qualitat incorporen un tractament anticalç en els seus vidres. Aquest tractament permet que no aparegui la calç en els panells de vidre i faciliti la neteja d’aquest.

Aquestes mampares de dutxa també incorporen vidres securitzats, és a dir vidres que, com en els vidres del cotxe, en esquerdar no es trenquen en miques. La seva resistència és única perquè, en cas d’accident, no es trenqui tot el vidre i tinguis un accident indesitjable a la dutxa.

 

 

 

4. Les mampares de dutxa permeten crear espais versàtils i avantguardistes

Hi ha diferents tipus de plats de dutxes, així com, també, diferents tipus de mampares. Tots tenen dissenys únics i adaptables a tota mena de dutxes.

Actualment, les mampares de dutxa que més es porten són les mampares de vidre fix o mampares de dutxa frontal. Aquestes mampares són elegants, d’estil modern i actual i la seva gran senzillesa permet crear dissenys avantguardistes únics.

Però de dissenys hi ha per a tots els gustos! Podràs trobar mampares de doble vidre, amb porta corredissa o adaptables al teu bany.

5. Les mampares de dutxa són aptes per a tots els banys

Sovint, els banys són estades molt quadriculades, ja que solen ser petits o amb formes estranyes. Quan volem renovar el nostre bany sempre pensem que serà difícil trobar la solució que s’adapti al nostre espai.

Amb les mampares de dutxa pots triar diferents models i mides, totes elles pensades per a qualsevol mena de bany. D’aquesta manera, mai no tindràs problema per instal·lar una mampara de dutxa al teu bany.

Si creus que les mampares de dutxa són la solució que estaves buscant per renovar el teu bany, donar-li un toc sofisticat i elegant, ara és el teu moment. Comença a gaudir dels nombrosos avantatges de tenir una mampara de dutxa al teu bany.

A El Rei de la Rajola tenim un ampli catàleg de mampares de dutxa en oferta. Entre elles segur que trobes el que necessites.

 

 

Necessites més informació o ajuda?

Si necessites assessorament o ajuda també pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de l’email: elreidelarajola@elreidelarajola.com  o WhatsApp: 699 04 47 02. Els nostres comercials assistents t’assessoraran sobre la millor opció de mampara de dutxa sense cap compromís.

Trovarás més a:, , ,