4 beneficis del marbre Calacatta per a reformar la teva llar


Et presentem els beneficis de la rajola Calacatta, el revestiment ideal per aportar la llum i elegància que vols a casa aquesta tardor!

En el món de l’interiorisme, tenir en compte l’existència dels acabats dins del marbre és molt important si volem aconseguir uns resultats brillants. La Calacatta és un tipus de marbre que té diverses variacions cromàtiques com ara el color blanc i el color beig. A més a més, té una gran resistència i un cromatisme molt especial, ja que es troba recobert de fines vetes d’un color gris clar. Amb aquestes qualitats esmentades, segur que si utilitza la Calacatta per decorar, no se’n penedirà.

La Calacatta és un material molt utilitzat en cuines

Degut a la seva resistència i color, normalment un blanc trencat amb unes fines vetes de color gris clar, la Calacatta és un tipus de marbre que un vol tenir present en un espai com la cuina, on s’hi poden realitzar tasques que requereixen força hores. Aquest marbre donarà un toc luxós al teu espai i farà que t’hi sentis més a gust i acollit. Integrar la Calacatta en el mobiliari de la cuina és recomanable, ja que es tracta d’un material on rarament s’hi poden trobar bactèries. Degut al fet que la cuina és l’espai on més menjar manipulem, i com a conseqüència pot ser font indiscutible de bactèries, decorar-la amb Calacatta ens pot salvar de més d’un mal tràngol.

Calacatta en cuines, llum afegida

Dóna al teu bany el toc de refinament que busques

Aquest tipus de marbre aporta composicions de gran harmonia i serenitat, juntament amb un acabat impermeable i una gran resistència a bactèries. En el moment de rentar-se les mans, dents… qualsevol voldria tenir a la vista la Calacatta, ja que compta, d’una banda, amb una bellesa natural indiscutible i de l’altra amb una resistència similar a la de minerals com el quars. En les parets de dutxa també s’utilitza molt la Calacatta, aprofitant així el fet que disposa d’un acabat impermeable i ens podrem estalviar tenir més aigua del compte.

La Calacatta t’ajudarà a crear el teu propi estil de decoració

Aquest marbre proporcionarà al teu menjador una dosi d’elegància

El menjador no és altre que l’espai comú de la llar per excel.lència, i en cas que es vulguin realitzar reformes a nivell intern, utilitzar la rajola de Calacatta es pot tenir en consideració a l’hora de comprar mobles com ara taules. Aquest mobiliari sol suportar al llarg del dia una quantitat de pes considerable, i si la comprem d’aquest material tant resistent a la vegada que bell, de segur que hi sortirem guanyant. Si al nostre menjador hi afegim el blanc de la Calacatta juntament amb les parets del mateix color, hi aconseguirem notar certa ampliació de l’espai de la sala. A aquesta ampliació cal afegir-hi una major comoditat, al sentir que tenim una estança de dimensions més grans.

El teu espai per menjar comptarà amb un estil únic i amb classe

Il.lumina les estances interiors

Si fem servir la Calacatta en mobiliaris que es troben en habitacions interiors, aconseguirem un efecte de lluminositat i brillantor que de ben segur no oblidarem. Podem considerar aquest material una combinació de durabilitat i qualitat, per les propietats ja esmentades com ara la resistència o bé el fet que és impermeable.

Els terres i parets decorats amb Calacatta presentaran una distinció de la resta

Ja ho veieu, si el que busqueu és gaudir d’una decoració interior marcada per un estil elegant i de bona qualitat, feu servir la Calacatta en les vostres llars!

Trovarás més a:, ,