terra rajola el rei

3 Consells per mantenir i netejar les rajoles de la llar


Tens casa teva decorada amb rajoles? Ja saps com tractar-les adequadament? Si reben el tracte correcte, aconseguiràs que conservin les seves propietats durant més temps. No et perdis aquest article, on descobriràs les millors maneres de cuidar les rajoles de la teva llar!

Sigui del tipus que sigui, una reforma sempre requereix dedicació, paciència i decisions. Quin serà el material que utilitzarem per decorar? Escollir la rajola ideal pel revestiment de parets i per pavimentar el terra és un punt clau a l’hora de determinar quin aspecte volem que tingui la zona que reformarem.

Sempre està bé tenir en compte una sèrie de detalls logístics a l’hora de netejar rajoles de qualsevol habitació. Abans de començar, és necessari disposar de materials que ens permetin protegir les mans i materials que ens permetin arribar a punts alts, com una escala.

Com netejar terra de tipus ceràmic

Per netejar terra fet amb material ceràmic, podem utilitzar netejadors d’origen natural com pot ser el vinagre. També podem optar per la barreja d’aigua i amoníac, o si volem que el nostre terra tingui la mateixa brillantor que el primer dia, podem optar per l’ús de neteja vidres. Fregant amb força aconseguirem els resultats desitjats.

Com netejar terra de tipus ceràmic
Netejar les baldoses de casa

Si volem netejar les rajoles del bany o cuina, una bona manera de fer-ho és utilitzant vapor d’aigua. Per aconseguir una millor neteja, si al vapor d’aigua hi afegim productes desinfectants, guanyarem en eficàcia de manera notable. No ens hem d’oblidar de secar les rajoles un cop estiguin netes i polides.

Com netejar terra de tipus porcelànic

Una bona manera de netejar terra de tipus porcelànic, és fer servir amoníac. Hem de tenir en compte que l’amoníac és altament abrasiu i la seva forta olor pot arribar a provocar desmais. No obstant, cal remarcar que a l’hora de netejar el terra, és dels materials més efectius que podem trobar al mercat.

Rajola Blue Fish Com netejar rajola  porcelanica
El terra de tipus porcelànic dotarà d’estil la teva llar

Hem d’anar en compte si fem servir amoníac per netejar el terra. Per prevenir els possibles mals que pot ocasionar, podem tapar-nos la pell totalment, ventilar totalment l’habitació on estiguem netejant les rajoles, i hem de recordar que no es pot barrejar amb lleixiu en cap moment.

Com mantenir la brillantor en terres de marbre

Una de les qualitats més destacades del marbre és la seva brillantor. S’ha de tenir molta cura d’aquest material si no volem perdre-la d’un dia per l’altre. Primer de tot, recomanem fregar el terra per eliminar la brutícia inicial que s’hi pugui haver acumulat. No hem d’oblidar treure la pols del terra que volguem netejar.

Azulejo Mitic Ivory Gres

Un cop fregat el terra, l’hem de secar per vigilar de no relliscar i per prosseguir amb el manteniment de la brillantor. Quan s’hagi secat podem fer servir cera per donar brillantor o bé fer servir sabó casolà per aconseguir la brillantor natural de la pedra.

Si vols obtenir més informació sobre com netejar les rajoles de casa teva de la millor manera, no dubtis a contactar amb nosaltres!

Trovarás més a:, ,